COVID-19 | Brăila - Radiografia zilei de 2 aprilie

De Mihai Vintilă 02 Aprilie 2020, 12:54 Editorial

În Brăila azi 2 aprilie sunt declarate ca fiind infectate 11 persoane din care 2 s-au vindecat. Sunt în carantină 262 de persoane iar 2718 sunt în izolare. Au început dezinfecțiile în orașele Brăila și Făurei. Transportul din Brăila realizat de operatorul municipal Braicar SA s-a modificat. Il puteti vedea aici.

Doi medici pensionari aflați în activitate și-au prezentat demisia. Ambii erau la ATI și lucrau ca anesteziști. Este și o demisie la UPU al uni alt cadru medical.

Strada este destul de pustie. Majoritatea unităților economice mici și mijlocii s-au închis. Continuă lucrul șantierul naval Vard SA precum și alte unități mari precum Concivia SA în construcții. Toate firmele de utilități lucrează la parametri normali. Nu sunt probleme în furnizarea apei, gazelor, curentului electric etc.

Poșta Română funcționează în regim de protecție a angajaților. Sunt în continuare distribuite presa și corespondența precum și coletele. Sunt închise toate barurile, restaurantele și grădinile publice. Sunt deschise majoritatea magazinelor alimentare, supermarketurile și farmaciile.

 

 

Autor Mihai Vintilă 02 Aprilie 2020, 12:54 Editorial
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii